Percheziții în Teleorman, la persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale. Prejudiciul este de aproximativ 70.000 de lei

În această dimineață, polițiștii dâmbovițeni au efectuat șase percheziții la domiciliu unor persoane bănuite de furtul unor bunuri și obiecte din societăți comerciale sau locuințe.

„Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Târgovişte au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgovişte şi în judeţul Teleorman la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, fapte comise în perioada 2016-2018. În urma descinderilor au fost indisponibilizate mai multe produse alimentare şi nealimentare, electronice şi peste 50 de kilograme de articole pirotehnice a căror deţinere este interzisă. Prejudiciul cauzat este estimat la 70.000 de lei. La activităţi au participat luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale Dâmboviţa şi Teleorman, efective de jandarmi şi criminalişti”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dâmbovița.