Pensionarii din Alexandria refuză să primească ziarul PSD-ului. Poștașii, de frica directorului Iove, îi imploră să accepte

Revoltă în rândul pensionarilor din Alexandria, după ce, fără voia lor, poștașii le-au cam băgat pe gât un ziar editat de Partidul Social Democrat. Inițial, mulți dintre ei au refuzat să primească hârtia frumos colorată, în care erau spicuite câteva dintre marile realizări ale partidului de guvernământ. Însă, la rugămințile poștașilor și de frica directorului Iove, aceștia s-au lăsat înduplecați. Crunta realitate a fost deconspirată astăzi, într-o conferință  de presă, susținută de către senatorul Eugen Pîrvulescu, alături de mai mulți lideri ai PNL din județ.

“Astazi, aș vrea să trag un semnal de alarmă, să o cert pe distinsa doamnă Iove, șefă a poștașilor din Teleorman. O spun public,  nu o să scape, voi face reclamații în fiecare zi despre abuzurile pe care le săvârșește această doamnă. Personal, am fost și i-am atras atenția, spunându-i că nu este în regulă cum procedează cu agresivitate față de poștași, cum îi pune să participe la campania PSD. Vă dau câteva date certe. Zilele trecute, PSD-ul, la nivelul județului, prin doamna Iove, director al Poștei Române din Teleorman, a dat drumul la o maculatură, la un ziar ce vinde gogoși, în care se spune că social democrații vor face ceea ce nu au făcut până acum. În realitate, s-au lovit de un zid din partea cetățenilor. Am, aici, câteva ziare venite din partea teleormănenilor, în care oamenii scriu că refuză să primească ziarul. Până aici s-a ajuns. Pensionarii afirmă că nu au nevoie de acest ziar, că nu sunt abonați. Culmea este că poștașul avea ca temă, de la doamna Iove, să nu se întoarcă cu ziarul…acasă. Adică, la sediu. Nu o interesează. Cum, necum, trebuie să-l bage pe gât pensionarilor. O spun din start. Aceasta este o mizerie pusă la cale de PSD. Este o înșelătorie. Mai mult decât atât, în spatele ziarului era un talon pe care pensionarii trebuia să-l completeze. Organizațiile PSD din orașele sau comunele din Teleorman au primit ordin ca respectivele taloane să fie completate și depuse prin Poştă sau la sediul partidului. Evident, ziarele nu mai există. Oamenii le-au aruncat la gunoi. Acum, fiecare responsabil PSD umblă prin tomberoane sau pe la gospodăriile cetăţenilor să le adune. Vă imaginați câtă prostie din partea lor?”, a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu.