Paul Mara, președintele Sporting Roșiorii de Vede: „Cu toate că nu ne-am atins obiectivul propus, am încheiat cu bine acest campionat”

După cum ne-am obișnuit, la început de ediție nouă de campionat, Sporting Roșiorii de Vede și-a propus ca obiectiv și în ediția 2017-2018 ocuparea unui loc în primele zece echipe ale Ligii a III-a fotbalistice. Din păcate, anul acesta roșiorenii nu și-au mai atins obiectivul, motivele aflându-le de la președintele clubului, Paul Mara.

„În acest an competițional, am dat șansa de a evolua pe teren mai multor tineri care, de altfel, au și format în mare parte lotul nostru de jucători. Din păcate, ei nu s-au ridicat la nivelul valoric așteptat de noi și de publicul spectator. Am încercat să acumulăm mai multe puncte în meciurile disputate în campionat, dar, așa cum am precizat, datorită valorii scăzute a lotului de jucători, nu am reușit acest lucru. Pe lângă contribuția scăzută a acestor tineri, a mai fost și indisponibilitatea, din motive medicale sau a cumulului de cartonaje primite de cei 2-3 jucători cu experiență, aflați în lotul nostru. La finalul campionatului am făcut o analiză a prestației noastre, împreună cu antrenorul Florin Șoavă și am ajuns la concluzia că ne sunt necesare transferurile a 4-5 jucători cu experiență, care să sudeze compartimentele echipei noastre. Pe lângă aceștia, intenționăm să mai transferăm încă 3-4 jucători tineri. Sperăm că administrația publică locală să înțeleagă demersul nostru și să vină în sprijinul fotbalului roșiorean. În anul competițional recent încheiat, am avut un buget redus, ceea ce a făcut să nu reușim să creăm un lot performant. În ceea ce-l privește pe antrenorul Florin Șoavă, acesta ne-a asigurat că va lua o decizie în privința colaborării cu noi, în funcție de transferurile realizate în vară. Noi, conducerea clubului, sperăm să rămână alături de echipă, pentru că este un antrenor profesionist”, a precizat Paul Mara, președintele Sporting Roșiori.