Paul Mara: „La Severin ne aşteaptă un meci extrem de dificil, în urma căruia am încredere că vom obţine un rezultat bun!”

Începând de săptămâna trecută, Sporting Roşiori a intrat în cea mai dificilă perioadă cu jocuri extrem de grele până la finalul turului. Practic, roşiorenii, după ce au întâlnit ocupanta locului 4 în clasament, Municipal Braşov, întâlneşte în ultimele 4 etape ale turului pretendentele la promovare şi are de disputat derby-urile „câineşti” cu conjudeţenele Turris-Oltul Turnu Măgurele şi FCM Alexandria. Dar greul începe practic sâmbătă la „juveţii” lui Mititelu, la Severin.
-Domnule preşedinte Mara, cum a fost meciul cu Braşov şi, mai ales, cum vedeţi meciul de sâmbătă cu Universitatea?
– Să o luăm pe rând. Cu Braşovul am făcut un joc bun, am înscris de două ori şi dacă Gomez nu rata incredibil în minutul 93 câştigăm cele trei puncte puse în joc. De altfel, publicul ne-a susţinut tot meciul şi la final ne-a aplaudat pentru joc şi dăruirea din teren dovedite în faţa Steagului Roşu, o echipă valoroasă cu nu mai puţin de 4 foşti jucători de liga 1 în teren. Urmează partida de la Severin cu Universitatea, care se ştie că este o pretendentă la promovare cu 5-6 jucători de liga 1 în teren, cum sunt Dănănaie, Fl. Costea etc., jucători cu nume în prima ligă. După cum ştiţi, ei vin cu orgoliul rănit după egalul cu CSU Craiova 2. Dar cum îi ştiu pe băieţii noştri, sunt motivaţi şi vor face un joc bun. Am sentimentul că vom obţine un rezultat bun. În acest moment echipa se pregăteşte foarte bine cu antrenorul Petre Iulian, atmosfera este bună şi cred că vom realiza un joc foarte bun sâmbătă, la Severin. Lotul este valid, cu excepţia lui Piciu suspendat pentru cumul de cartonaşe, dar avem soluţie de suplinire a lipsei lui din teren. Cât priveşte parcursul nostru în ultimele 3 etape, este unul greu dar cu un joc bun cum am demonstrat că putem face, toate echipele care urmează să le întâlnim vor avea probleme serioase cu noi.

M. Amuza