Organizația TNL Teleorman a fost dizolvată. Președintele Bogdan Cocu a aflat …pe surse!

Revoltă în rândul mai multor organizații județene ale tinerilor liberali, după ce conducerea națională a TNL a decis dizolvarea acestora. În majoritatea cazurilor, hotătârea a fost luată “pe șestache”, făra ca președinții să fie informați.

Printre organizațiile TNL din țară, care au intrat în dizgrațiile actualei conduceri, se află și cea din Teleorman. Vineri, la Școala de vară a tinerilor liberali, eveniment desfășurat la Eforie, s-a decis dizolvarea filialei condusă de către consilierul județean Bogdan Cocu. Despre motivele care au dus la respectiva “decapitare”, nimeni nu știe. Contactat telefonic, Bogdan Cocu a declarat că a aflat despre decizie “pe surse”. Acesta a precizat că va ataca hotărârea în forurile superioare ale formațiunii politice.

“Părerea mea, cineva a forțat un pic lucurile. Deocamdată, nu vreau să spun prea multe. Nimeni, din actuala conducere, nu a cerut un punct de vedere pe marginea acestui subiect. Cred că nu este normal, moral și statutar ca o astfel de hotărâre să fie adoptată fără a ni se da posibilitatea să ne apărăm, să aducem argumente sustenabile în favoarea noastră. Vom ataca decizia. Personal, aștept cu mare nerăbdare să ni se comunice rațiunea pentru care organizația TNL Teleorman a fost dizolvată. Apoi, vom vedea calea de urmat”, a precizat Bogdan Cocu.