O minoră din Suhaia şi doi pasageri din Smârdioasa şi Zimnicea, transportaţi la Spitalul Floreasca în urma unui accident rutier

Trei persoane rănite ușor într-un accident rutier produs de un conducător auto care a pierdut controlul autovehiculului pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția.

Vineri 1 decembrie a.c., în jurul orei 02.30, un tânăr de 26 ani, din comuna Smârdioasa, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 6, din direcția București către Alexandria, în afara localității Stâlpu, județul Giurgiu, având alte preocupări în timpul mersului, a pierdut controlul direcției pătrunzând pe contrasens și a intrat in coliziune cu bordura din capătul podului ce traversează râul Neajlov.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, a unei pasagere de 31 ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman și a unei minore de 15 ani, din comuna Suhaia, județul Teleorman, care au fost transportați la Spitalul de Urgență Floreasca, din municipiul București, în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ (zero alcool în aerul expirat) și i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.