O fată de 12 ani, lovită pe trecerea de pietoni. Șoferul, un bărbat de 77 de ani, a fugit de la locul faptei

Joi, 23 noiembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Alexandria s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești, iar autorul faptei a părăsit locul accidentului.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit următoarele: „În timp ce un bărbat în vârstă de 77 ani din Alexandria conducea un  autoturism  pe str. Cuza Vodă la efectuarea virajului la dreapta pe str. București, pe culoarea verde a semaforului electric, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care se afla în traversarea regulametară a străzii, prin loc marcat și semnalizat corespunzător”.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor, aceasta fiind găsit ulterior la domiciliul acestuia. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei în vârstă de 12 ani care a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind  0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului, urmând a se propune soluție prin Parchet.