O bătrână a dispărut de acasă. Zeci de jandarmi și polițiști vor scotoci comuna Troianul și împrejurimile

Duminică, 18 februarie, o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, din comuna Troianul, a dispărut de acasă. Ultima dată, bătrâna, cunoscută cu unele probleme de sănătate, a fost văzută de o consăteană. De atunci, au trecut mai bine de 30 de ore iar autoritățile nu au niciun indiciu privind locul unde ar putea fi. Dispariția a fost anunțată de către fiul acesteia care, în jurul prânzului, a mers la primăria din Troianul pentru a cere ajutor.

Au existat informații că femeia s-ar fi urcat într-un microbuz cu destinația Bogdana. Primarul Neagu Ionel a declarat că împreună cu mai mulți angajați din unitatea administrativ teritorială și polițiști au mers în comuna Bogdana pentru a verifica dacă se află în zonă. Au luat legătura cu șoferul, care a infirmat că femeia s-a urcat în autobuz. Nici filmările de pe camerele de luat vederi nu au oferit un indiciu care să după la găsirea bătrânei.

Astăzi, căutările vor continua, iar zeci de polițiști, jandarmi și reprezentanți ai primăriei vor împânzi comuna Troianul. Oamenii legii vor scotoci fiecare colț din localitatea, dar și împrejurările.