Nouă elevi din Teleorman au luat 10 pe linie la Bacalaureat. Trei dintre ei sunt de la Colegiul Naţional „Unirea” din Turnu Măgurele

2.345 de absolvenţi de liceu, din judeţul Teleorman, s-au înscris anul acesta la examenul de Bacalaureat. După afişarea notelor, înainte de contestaţii, 9 liceeni au obţinut 10 pe linie. Trei dintre ei au absolvit Colegiul Naţional „Unirea” din Turnu Măgurele, câte 2 sunt de la Colegiile „Alexandru Ioan Cuza”, din Alexandria, şi „Anastasescu”, din Roşiorii de Vede, şi câte unul, de la Colegiul Naţional „Mircea Scarlat”- Alexandria şi Liceul Teoretic Zimnicea.

Din totalul elevilor înscrişi, trei au fost eliminaţi, 212 nu s-au prezentat la examen iar 1.243 nu au luat nota minimă, adică 6.00.

La Liceul „Andrei Şaguna” din Botoroaga, niciun elev nu a reuşit să obţină nota 6.00. Aici, patru elevi au fost respinşi iar 17 nu s-au prezentat la examen. Cei nemulţumiţi de rezultat pot depune contestaţii astăzi, între orele 12.00 şi 16.00. Potrivit calendarului, pe 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Rezultate Teleorman- Bacalaureat 2019
http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=39