Noi camarazi în rândul rezerviştilor militari din Teleorman. Asociaţia, la ora bilanţului!

Marţi, la sediul IPJ Teleorman, s-a desfășurat conferința/adunarea generală a ANCMRR- MAI, Filiala Jud.Teleorman , la care ne-a onorat cu prezența, inspectorul șef, domnul cms. șef Valentin DUMITRAȘCU – Președintele de Onoare al Asociației noastre.
Îi mulțumim încă o dată, și pe această cale, pentru sprijinul constant, acordat până în prezent, precum și pentru înțelegere și promisiunea de a ne ajuta în viitor și cu alte necesități și utilități, la noua locație a sediului asociației, din incinta Poliţiei Rutiere Teleorman.
Pe ordinea de zi s-a aflat și alegerea noului comitet executiv, prin cooptarea unor noi camarazi din Alexandria, dar și din municipiile Turnu Măgurele și Roșiori de Vede.
De asemenea, în funcția de Prim-vicepresedinte a fost ales domnul cms.șef (r) RADU Alexandru-Constantin, care i-a succedat domnului col.(r) STANCIU Ion.
Președintele asociației, col.(r)S ANDU Liviu- Sorinel, a adus mulțumiri d-lui Stanciu, pentru întreaga activitate depusă în cadrul asociației ( din funcțiile de președinte și prim-vicepreședinte)…
În cadrul ședinței au fost prezentate activitățile desfășurate, realizările, greutățile și neajunsurile, precum și acțiunile viitoare…
Urmează sărbătorirea Zilei Rezervistului Militar, pe 31Mai(pentru care a fost demarată întrecerea sportivă dotată cu CUPA REZERVISTULUI-Ed. I), iar ulterior, Ziua ANCMRR-MAI,pe 5 Iunie.
Purtător de cuvânt – Col.(r) Orodel Emilian