MOZAIC SPORTIV


LIGA 2 DE FOTBAL. Turris-Oltul Tr.Măgurele a câştigat la Tg.Jiu confruntarea cu Pandurii (1-0). Singrul gol al acestei partide a fost înscris de oaspeţi în minutul 61 prin Ciobanu, care a reluat în poartă o centrare a nou-intratului  Radu. Cum turnenii urmau să joace pe 7 decembrie, acasă, cu Daco-Getica Bucureşti, se poate spune că ei au intrat deja în vacanţa de iarnă. La finalul turului ediţiei 2019-2020, Turris se află în clasament în apropierea podiumului.

HANDBAL. Echipa CSM Alexandria s-a impus în derby-ul seriei B a Diviziei A, masculin.Elevii antrenorului Liviu Candidatu au învins acasă pe CS Medgidia cu 27-21 (13-8), liderul actual. Pentru CSM au jucat Coveianu – L.Niţu 9, Şimcu 6, Stan 4, Dobrincu 2, Manole 2, Hoinaru 1, Moldoveanu 1, Totir 1, Guşatu 1, Dima. Alexăndrenii, care se află pe locul doi, au fost depăşiţi anterior de „sateliţii” Steaua Bucureşti (28-29), CSM Bucureşti DIVA (27-32) şi AHC Dobrogea Sud Constanţa (28-31). Duminică, 8 decembrie, CSM Alexandria joacă la CSU Piteşti.

LIGA 3 DE FOTBAL. Venită la Alexandria după ce a legat trei victorii (cu Sporting Roşiori, Tractorul Cetate şi Astra 2), SR Municipal Braşov a părăsit învinsă terenul din Alexandria. Gazdele au făcut un joc bun, consistent, şi au câştigat cu 2-0, golurile fiind marcate de Matei (2) şi Desculţu (75). Astfel, teleormănenii încheie turul prin zona de mijloc a clasamentului, ceea ce nu poate reprezenta un motiv de fală… Mai rău stă Sporting Roşiori, care a încheiat nedecis (1-1) acasă, cu Vediţa Coloneşti. Roşiorenii ocupă ultima poziţie din ierarhia turului (seria a III-a), cu 8 puncte.

FOTBAL FEMININ. Universitatea Alexandria a încheiat turul campionatului Ligii I cu o victorie categorică în faţa FC Fair Play Bucureşti. Scorul de 5-0 ascunde, însă, inconstanţa formaţiei din Teleorman, care a pierdut cu mare uşurinţă o serie de dispute. Este drept, accidentările au dezorganizat defensiva grupării pregătite de Călin Pistolea, care este obişnuită cu locuri din prima jumătate a clasamentului.

ŞTEFAN STAN