Minoră de 9 ani, acroşată de un autoturism, pe raza localităţii Putineiu. Fata a traversat strada în fugă, printr-un loc neregulamentar

Poliţia Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Putineiu s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

În timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani din municipiul Turnu Măgurele conducea un autoturism pe DN 65A, pe raza comunei Putineiu, nu a mai putut evita un pieton angajat neregulamentar în traversarea străzii. Pietonul, o minoră în vârstă de 9 ani, se afla pe carosabil de mână cu mama sa, moment în care s-a angajat neregulamentar şi în fugă în traversarea drumului prin loc nepermis, fiind acroşat de autoturism.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului, minora fiind condusă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin Parchet.