Mihai Murar, preşedintele PNL Alexandria: Efectul mutării contribuţiilor sociale va duce la o creştere a şomajului cu până la 5%, în Teleorman

849
0
Share:

Se anunţă vremuri grele pentru angajaţii şi angajatorii din judeţul Teleorman. Efectul trasferării contribuţiilor sociale de la angajator la angajat va duce la concedieri masive, fapt ce se va regăsi în creşterea şomajului cu până la 5 procente.

Într-o conferinţă de presă, desfăşurată la sediul formaţiunii politice, Mihai Murar, preşedintele PNL Alexandria, a declarat că “PSD şi ALDE, într-un spectacol de incompetenţă, schimbă impozitele şi taxele de vineri până luni, ca să fure din banii privaţi ai salariatului şi angajatorului, cu scopul de a cumpăra voturi. Împreună, cele două partide au dat foc la ţară şi nu-i interesează ce o să rămână în economie, în societatea românească dupa ce ei nu o să mai fie la putere”.

“Din cauza măsurilor luate de ageamii, vom avea şomaj, inflaţie, moneda europeana va creşte, vom plăti rate mai mari la bănci, cu alte cuvinte economia se va duce-n cap. PNL Alexandria solicită anularea ordonanţei de urgenţă a codului fiscal, să înceteze căsăpirea economiei prin măsuri politice aberante, retragerea legilor justiţiei şi demisia preşedinţilor Camerei Dupataţilor şi Senatului. Pe plan local, solicităm ca toate proiectele depuse de Alexandria cât şi de primariile din judeţ să primească finanţare de urgenţă. La nivelul CL Alexandria au fost aprobate peste 10 proiecte cu o contribuţie de peste 150 de miliarde, bani care sunt blocaţi în momentul de faţă”, a mai precizat liderul local.

 

Share: