Mihai Florin, bărbatul din Brânceni acuzat de tâlhărie, arestat preventiv. Complicii, doi minori, sub control judiciar

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a solicitat la data de 16.11.2019, arestarea preventivă a inculpatului M.F- major(n.n Mihai V. Florin), cercetat sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 234 alin 1 lit. f Cod penal, constând în aceea că, la data de 14.11.2019, în jurul orei 21:45, acesta împreună cu alte două persoane minore, a pătruns în locuinţa persoanei vătămate V. I. din com. Brînceni, jud. Teleorman, cu intenţia de a sustrage bunuri. Ulterior, încercând să scape, inculpaţii au lovit două persoane, una din acestea având nevoie conform rezultatului preliminar, de 70- 80 de zile îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor produse. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alexandria a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului M. F., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.11.2019. Faţă de cei doi minori participanţi la infracţiunea indicată anterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 16.11.2019.

Citeste si http://www.infotr.ro/tineri-din-branceni-acuzati-de-agresiune-fizica-si-tentativa-de-furt-acestia-au-snopit-in-bataie-doi-cetatenii-dupa-ce-au-fost-prinsi-la-furat/