Mărgărit Niculae, consilier PSD în comuna Drăgăneşti Vlaşca, declarat incompatibil de către ANI

966
0
Share:

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și fals în declarații în cazul a șase foști și actuali aleși locali. Printre cei vizaţi de ANI se numără şi Mărgărit Niculae, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman.

În cazul acestuia, inspectorii de integritate spun că “în perioada 15 septembrie 2014 – 01 iunie 2016 a exercitat simulan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul de specialitate al primarului comunei Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman (consilier personal al primarului), încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) și art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003”.

Consilierul PSD Mărgărit Nicolae a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază, de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris

 

Share: