Magistraţii de la Tribunalul Teleorman se alătură greviştilor. Activitatea va fi suspendată în instanţa de judecată

Tribunalul Teleorman

Judecătorii de la Tribunalul Teleorman au hotărât ca, începând de astăzi, 27 ianuarie, să-şi suspende activitatea pe perioadă nedeterminată. Principala nemulţumire este legată de abrogarea legii privind acordarea pensiilor speciale de care beneficiază şi aceştia. 

„Adunarea generală a judecătorilor Tribunalului Teleorman, întrunită în şedinţa din 23.01.2020, la convocarea Secţiei pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suplimentarea ordinii de zi şi suspendarea activităţii de judecată, cu excepţia cauzelor urgenteîncepând cu data de 27.01.2020, precum şi solidarizarea cu protestul personalului auxiliar, până la revenirea celorlalte puteri ale statului asupra demersului de eliminare a pensiei de serviciu a magistraţilor şi personalului auxiliar”, se arată într-un comunicat de presă.

Şi în celelate instanţe de judecată din judeţul Teleorman, activitatea va fi blocată. Spre exemplu, la Judecătoria din Zimnicea, grefierii au decis să nu intre în sălile de judecată. 

Infotr.ro