Magistraţii au confirmat rechizitoriul DNA. Alexe Lucian, fost manager la Spitalul „Caritas”, va fi judecat pentru fapte de CORUPŢIE

Judecătorii de la Tribunalul Teleorman au respins cererile şi excepţiile invocate de inculpaţii Alexe Lucian şi Bratcoveanu Maria, în dosarul în care cei doi sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 388/P/2012 din 13 septembrie 2017 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Asimilate Infracţiunilor de Corupţie, privind pe inculpaţii Bratcoveanu Maria, trimisă în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, în formă continuată (35 acte materiale), fals intelectual, în formă continuată (13 acte materiale) şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (13 acte materiale). Constată legelitatea sesizării instanţei şi în cazul lui Alexe Lucian, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată (35 acte materiale), complicitate la fals intelectual, în formă continuată (13 acte materiale) şi complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (13 acte materiale) a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în cauză”, se arată în soluţia instanţei.

Citeste si http://www.infotr.ro/alexe-lucian-managerul-spitalul-caritas-din-rosiorii-de-vede-trimis-in-judecata-pentru-coruptie/

Totodată, magistraţii au dispus începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Bratcoveanu Maria şi Alexe Lucian. Fostul manager al Spitalului „Caritas” din Roşiorii de Vede nu a contestat măsura.

3 Comments

  • Dupa ILISEXU, trebuie cercetat grupul de IFRACTORI NUTU Ioan, POPESCU Adrian, Voicul Silviu, CIOFACA Doru, Piata Agro cedata pe nimic lui Ioan GLAVAN, teren fura in parc pentru George BURUIANA!!!

  • Marele TARTOR este Sandu ILSEXU, batrnitura obsedata sexual, ce a furat de a rup!!!!!TUCIURILA copereaza cu parchetul si da-l in gat pe boshorogul ILISEXU, sa ajunga acolo unde este locul, in fata legii!!!!!TUCIURILA, intelege ca este unica ta sansa, sifoneaza-l pe MARELE SPHAGAR, Sandu ILISEXU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • acest individ -un biet absolvent de liceu – pana mai acu 10 ani facea statele de salarii pentru 2–3 sectii (si le gresea si pe alea) . apoi a intrat in PNL si cu ajutorul tartorelui ILIESCU ALEX.(-parnegru vopsit) a fost numit ,,manager” de spital . ILIESCU parnegru (vopsit) a furat dar de semnat ,semnau slugile -Alexe Tuciurila si Bratcoveanca care evident aveau partea lor. intre timp Alexe facuse DREPTUL- trece examenele cu sarsanale si multi , multi bani (el nu poate sa faca diferenta intre Codul civil si C. penal). Peste 100 de asistente,infirmiere si alti salariati sunt angajati si pentru fiecare primeste 4-5MII euro . Banii sunt dusi o parte la partid si o parte se imparte intre cei care conduc : VERONIKA-KA Dinu ,director medical , Parnegru (vopsit) si TUCIURILA care RANJEAU , RANJEAU, RANJEAU la terminarea examenului ( adica i-am prostit pe prosti ).

Comments are closed.