Lucrări la podul Giurgiu-Ruse. Variante: Turnu Măgurele și Zimnicea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a informat cu privire la faptul că în perioada 21-23 octombrie, între orele 07.25 – 12.20, ‘traficul rutier va fi închis pe podul de la Giurgiu situat pe DN 5 la km 64+884, în vederea efectuării încercărilor statice și dinamice necesare testării siguranței în exploatare a suprastructurii podului’.

În perioada specificată, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă participanților la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria, astfel: pe raza jud. Constanța- P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov — Silistra și P.T.F. Negru Vodă-Kardam; pe raza jud. Dolj- P.T.F. Bechet-Orjahovo și P.T.F. Calafat-Vidin; pe raza jud. Teleorman- P.T.F. Turnu-Măgurele și P.T.F. Zimnicea

Totodată, reamintim participanților la trafic faptul că accesând aplicația on-line ”Media timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internațional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/ și accesând tab-ul ”navigare” își pot reconfigura traseul către alte puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria.

La reluarea circulației pe pod, conducerea I.T.P.F. Giurgiu va dispune toate măsurile aflate în competență pentru asigurarea unui control eficient și operativ menținând contactul permanent cu autoritățile de frontieră bulgare în acest sens.