LIGA 3 DE FOTBAL / PRIMA VICTORIE A CSM ALEXANDRIA ÎN NOUL SEZON OFICIAL

Deplasarea de la Domneşti – din etapa a II-a a Ligii 3 de fotbal – a fost una uşoară pentru CSM Alexandria, deoarece un scor de 6-0 realizat de teleormăneni pare atipic la o confruntare în afara terenului propriu. Marcatorii au fost Vintilă (min.17), Căpăţână (60), Vîlcică (75) şi Câmpanu (78, 89, 90+1). Sigur, echipa locală, Viitorul, care a mai încasat şapte goluri în prima etapă la Tr.Măgurele, se înscrie de pe acum între candidatele la retrogradare, dacă va rezista până la finalul campionatului.

După semieşecul de acasă cu Sibiu şi înfrângerea cu Rapid Bucureşti din Cupa României, CSM continuă să mizeze pe jucători tineri , mai ales că accidentările grave ale unor titulari – Desculţu, Ciocoteală şi Radu – dau bătăi de cap conducerii tehnice. Lotul are mulţi fotbalişti de 18-19 ani, între care Gherghiceanu, Borţosu, Moldovan, Neaga, Luca, Câmpanu, Tăbărana, urmaţi de câţiva care au împlinit două decenii de viaţă. Probabil, răbdarea în construcţia unei formaţii competitive va fi „nuca tare”, atât pentru suporteri, cât şi pentru administratorii clubului.

Doar un punct a adus din deplasare Turris Oltul Tr.Măgurele, dar acel 1-1 de la Moreni poate intra în categoria surprizelor, având în vedere obiectivele complet diferite ale celor două grupări. Pentru oaspeţi a înscris Constantinescu în minutul 64, după ce gazdele au condus încă din primele minute. Rămâne de văzut dacă Flacăra Moreni este mai puternică decât în ediţia trecută a Ligii 3, dâmboviţenii care au învins neaşteptat la Alexandria, revenind vineri, în etapa a treia, pe stadionul municipal, acolo unde CSM nu trebuie să rateze revanşa pentru ruşinoasa înfrângere a FCM, totuşi…

O surpriză şi mai neplăcută pentru noi teleormănenii a produs sâmbătă Sporting Roşiori, care a pierdut acasă meciul cu Astra 2 (1-2), unicul gol al gazdelor fiind înscris de Kaba în minutul 10. Roşiorenii au evoluat două treimi din această dispută în inferioritate numerică, după eliminarea lui Floricel.

ŞTEFAN STAN