LIGA 3 DE FOTBAL / FCM ALEXANDRIA ARE UN NOU ANTRENOR PRINCIPAL

1566
0
Share:

Echipa de fotbal FCM Alexandria are un nou antrenor principal, în persoana lui Marius Stoica. Preşedintele clubului din reşedinţa Teleormanului, Bogdan Ciobanu, ne-a declarat că după plecarea neaşteptată a tehnicianului Romulus Ciobanu la Petrolul Ploieşti, s-a alcătuit o listă cu posibilii înlocuitori ai acestuia. Aşa s-a decis aducerea lui Marius Stoica pentru partea a doua a campionatului, ediţia 2017-2018.

Noul antrenor al alexăndrenilor, care a împlinit 48 de ani, este fost jucător şi antrenor la Mioveni, fiind, de asemenea, la conducerea tehnică a formaţiilor din Caracal şi Vişina Nouă, în perioade diferite. Este de remarcat că la prima echipă a Mioveniului a fost instalat în octombrie 2015, înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu. Apoi a preluat echipa-satelit CS Mioveni 2, unde s-a aflat până la următorul pas din cariera sa – FCM Alexandria. CS Mioveni 2 este lanterna clasamentului seriei a treia din Liga 3, însă obiectivul îl reprezintă pregătirea de jucători tineri pentru prima echipă a clubului argeşean.

Potrivit sursei citate, noul antrenor principal al teleormănenilor va fi ajutat în pregătirea fotbaliştilor de acelaşi tandem, alcătuit din Marian Botea – secund şi Marian Ioana – antrenor cu portarii.

După cum se ştie, postul de tehnician al FCM-ului a devenit vacant după ce Romulus Ciobanu a ajuns la liderul seriei a III-a la finalul turului, Petrolul Ploieşti. O mutare caracterizată, între altele, drept „bombă”,  „strategie”,  „lipsă de inspiraţie” sau „lovitură destabilizatoare”. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în retur, atât la Alexandria, cât şi la Ploieşti. Cert este doar faptul că la jumătatea campionatului „lupii galbeni” sunt pe primul loc cu 32 de puncte, iar FCM ocupă poziţia a doua, cu 30 de puncte, ambele formaţii fiind neînvinse în tur.

ŞTEFAN STAN

 

Share: