Liberalul Cristi Barbu continuă tradiția! 50 de femei din Suhaia s-au recules la mormântul Părintelui Arsenie Boca

În zi de mare sărbătoare religioasă, de Sfânta Parascheva, 50 de femei din localitatea Suhaia au mers în pelerinaj la Mânăstirea Prislop, la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Organizatorul acestui eveniment, nimeni altul decât Cristi Barbu, fost primar al localității și actual secretar general adjunct al PNL.

O inițiativă pornită din suflet și din respect pentru credincioșii din localitate, care, fie și pentru numai câteva minute, își doresc să se reculeagă la mormântul unuia dintre cei mai iubiți Duhovnici ai României.

Deși proiectele politice îl țin departe de satul în care s-a născut, crescut și format, în localitatea Suhaia, tradiția continuă. Este cunoscut faptul că, de ani buni de zile, încă de pe vremea când nu ocupa fotoliul de primar, Cristi Barbu, el însuși un om cu frica și teama de Dumnezeu, obișnuia să participe alături de enoriași la marile sărbători religioase. Ar mai fi de punctate faptul că toate cheltuielile cu deplasarea au fost suportate din buzunarul fostului primar, Cristi Barbu.

Acesta a declarat că până la sfârșitul anului și alți credincioși din comuna Suhaia se vor reculege în diferite locuri sfinte din țară și ia în calcul, ca pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, să organizeze o ceremonie religioasă în comuna sa natală.