Liberalii teleormăneni, în târgul săptămânal din Smârdioasa. Oamenii le-au cerut să scape județul din sărăcie

Teleormănenilor, în special micilor producători și cetățenilor simpli de la țară, pare că le-a ajuns cuțitul la os. Bântuit de fantoma PSD și în lipsa unor proiecte de dezvoltare, județul Teleorman are un viitor sumbru. Pe fondul acestei realități crunte, oamenii aflați duminică dimineața în târgul săptămânal din comuna Smârdioasa i-au rugat pe candidații PNL să nu-i uite atunci când vor ajunge în legistativul țării.

Peste 20 de liberali teleormăneni, avându-i alături pe Eugen Pîrvulescu, candidat pentru Senat, și pe Daniela Mara Calista, candidat pentru Camera Deputaților, au luat la pas târgul săptămânal din localitatea Smârdioasa. Contactul direct cu cetățenii, pentru a înțelege cât mai bine problemele cu care se confruntă, a fost, este și va fi strategia de campanie electorală.

Încă de la intrare, micii producători și-au spus păsurile. Vor politici concrete, care să vină în ajutorul lor, vor programe de dezvoltarea pentru satul românesc, care să le ofere siguranța zilei de mâine, pentru ei și familiile lor.

Mesajul transmis de cetățeni a fost unul simplu: vor schimbarea cu orice preț. Printre reproșurile aduse PSD se numără lipsa investițiilor, a locurilor de muncă și opacitatea din administrația publică locală și județeană.

Vizita la Smârdioasa le-a oferit localnicilor ocazia de a o cunoaște și pe Daniela Mara Calista, candidat PNL pentru Camera Deputaților. Așa cum procedează de fiecare dată, tânăra politician nu a ratat ocazia de a-și cumpăra legume și fructe naturale, ”cele mai gustoase, cum rar întâlnești în România”, conform spuselor domniei sale.

”Teleormănenii sunt oameni harnici, vor să muncească, dar au nevoie și de oportunități. Dezvoltarea agriculturii va fi prioritate pe agenda mea de lucru. Vreau, ca de fiecare dată când mă întâlnesc cu micii producători, să le observ zâmbetul pe față, și nu tristețea din ochi, cum, din păcate, se întâmplă acum”, a declarat Daniela Mara Calista.

C.R.

img_3012

img_3001

img_3007

img_3011

img_3016

img_3018

img_3008

img_3002