Liberalii din Teleorman sunt optimişti: În alegerile din 2020, vor să câştige preşedinţia CJ şi cel puţin 55 de primării din judeţ

Peste 400 de liberali din toate zonele judeţului au participat joi, 1 noiembrie, la Conferinţa Ligii Aleşilor Locali din Teleorman. Într-o atmosferă prietenească, de familie şi plină de optimism, cei prezenţi şi-au exprimat convingerea că în alegerile viitoare PNL Teleorman va obţine cel mai bun scor electoral din istoria formaţiunii politice. Printre invitaţi s-au numărat primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali, orăşeneşti sau comunali. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa celor mai importanţi lideri de la nivel naţional, este vorba despre Ludovic Orban, preşedintele PNL, secretarul general Robert Sighiartău, Cristi Barbu, secretar general adjunct, și vicepreședintele Dan Motreanu.

După mesajul de bun venit, senatorul Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, a declarat că “în anul 2019 ne aşteaptă două examene electorale extrem de dificile, este vorba de alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. Va fi începutul unei bătălii ce se va încheia în 2020 cu alegerile parlamentare şi locale. Vreau să vă spun că, la nivelul judeţului Teleorman, PNL stă mai bine ca oricând. Mai bine ca acum un an, doi sau trei. Şi asta datorită dumneavostră, primarilor, viceprimarilor, consilierilor şi oamenilor din jur care cred cu adevărat că schimbarea în bine va veni de la noi. Asta ne bucură, dar ne şi obligă să arătăm că putem mai mult. Suntem o mare familie liberală cum cred că de foarte mulţi ani nu a mai fost. Ziua aceasta este a dumneavoastră, a tuturor aleşilor locali din judeţ, şi vă promit că ea va fi organizată în fiecare an”.

În discurusul său, liderul liberal a tras şi un semnal de alarmă, precizând că nimeni nu este bătut în cuie, indiferent de funcţia pe care o ocupă în momentul de faţă.

“Am trecut prin multe împreună. Am luptat, am suferit împreună. Dacă vreţi să schimbăm în bine viaţa conjudeţenilor nostri, suntem obligaţi să luptăm şi mai puternic. Blaturile, indiferent de cine le face, nu au loc în politica partidului. O spun răspicat: niciodată nu am făcut compromis cu PSD. Dacă cineva spune că eu am impus un candidat sau altul pentru a câştiga PSD-ul, să spună aici. Împreună cu voi vreau să câştigăm alegerile din 2020. Eu să câştig preşedinţia Consiliului Judeţean, dumneavostră să câştigaţi cel puţin 55 de primării. Dacă cineva ştie că nu poate să ducă o luptă cu duşmanul comun, adică PSD, nimeni nu-l tine cu forţa. Uşile partidului sunt deschise. Şi pentru cei care vor să plece, dar, mai ales, pentru oamenii de valoare care vor să se alăture echipei noastre”, a precizat preşedintele Pîrvulescu

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa celor mai importanţi lideri de la nivel naţional, este vorba despre Ludovic Orban, preşedintele PNL, secretarul general Robert Sighiartău, Cristi Barbu, secretar general adjunct, și vicepreședintele Dan Motreanu.