Lectorul universitar Dumitru Goldbah, desemnat candidatul PRO România-Filiala Teleorman, pentru Parlamentul European

Dumitru Goldbah, membru al Pro România- Filiala Teleorman, partid condus de către fostul premier Victor Ponta, va reprezenta județul la alegerile pentru Parlamentul European, scrutin ce va avea loc în data de 26 mai 2019. Decizia a fost luată astăzi, cu unanimitate de voturi, în forurile superioare de conducere ale formațiunii politice.

Potrivit unor surse, Dumitru Goldbah, lector universitar la Universitatea Valahia din Alexandria, va ocupa locul 28 pe lista candidaților PRO România în alegerile europarlamentare. Deși șansele să ajungă în forul european sunt minime, tânărul politician a ținut să mulțumească conducerii pentru încrederea acordată, afirmând că va depune toate eforturile pentru ca partidul pe care îl reprezintă să obțină un scor electoral de excepție, de ce nu, peste media pe țară.

Contactat telefonic, acesta a precizat că hotărârea de a fi desemnat candidat îl onorează dar, în același timp, îl responsabilizează. Liderul Pro România din Teleorman este încrezător în forțele și în puterea membrilor de partid, și crede că, la alegerile din luna mai, în județul Teleorman, formațiunea politică va obține un scor electoral cu mult peste așteptări.