Laurenţiu Săvescu ridică prostia la rang de virtute! Personajul numit politic a fost notat cu 1,92 la examenul de manager al Spitalului TBC

E prea mult, domnule Dănuţ Cristescu, preşedinte al CJ Teleorman. Geaba încerci, matale, să-l ţii în braţe pe neputinciosul Laurenţiu Săvescu şi să speri că tipul va pune burta pe carte şi va obţine, prin concurs, mult râvnitul post de manager la Spitalul TBC din Roşiorii de Vede! Păi nu observi că omul e limitat, că astuia în loc să-i vină mintea la cap, o pierde pe zi ce trece? Parcă năpârleşte la fiecare examen. Îi fug neuronii din cap, mai ceva ca părul de pe pisică în anotimpul cald. Fă ceva şi aruncă-l într-o gheretă. Da, în aia de la intrare în Spital! Numeşte-l paznic. E o meserie nobilă şi nu trebuie să dea examen. Dă-i şi o măciucă, să le dea în cap tânţarilor care-l bâzâie pe la ureche sau să arunce cu ciomagul după câinii vagabonzi, ce se mai ascund prin curtea Spitalului.

Citeste şi: Laurenţiu Săvescu, omul primarului Cârciumaru, şi-a recunoscut prostia! Proiectul de management a fost conceput de… CORINA!

Cât despre Laurenţiu Săvescu, mai multă incompetenţă nici că poate zace într-un individ. Omul, zice-se jurist de profesie, s-a scremut, pentru a treia oară, să scoată notă de trecere la examenul pentru funcţia de manager-Spitalul TBC din Roşiorii de Vede. De data asta, s-a făcut de tot rahatul. Mai prost de atât, nici că se poate. După corectare, a primit nota 1,92! Un punct din oficiu şi 0,92 pentru că şi-a scris corect numele şi prenumele, a dat “Bună ziua!” membrilor din Comisie şi a ştiut cum se numeşte funcţia la care participă. Cu toate acestea, Laurenţiu va rămâne manager. Preşedintele Cristescu îi va prelungi mandatul. Este prea laş să pună piciorul în prag şi să sară la beregata politicienilor care-l susţin pe “LAU”!