La volan, sub influenţa alcoolului

La data de 23.02.2019, poliţiştii din municipiul Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani din com.Smârdioasa, jud.Teleorman în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Av. Alexandru Colfescu din mun. Alexandria iar în urma verificării, acesta emana halenă alcoolică. Întrucât conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest,acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “refuz recoltare probe de sânge”, urmând a se propune soluţie  prin Parchet.

În noaptea  de 21/22.02.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Crângu, au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 24 ani  din comuna Seaca, judeţul Teleorman în timp ce conducea un autoturism, deşi se  afla sub influenţa alcoolului, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

La data de 24.02.2019, poliţiştii din municipiul Alexandria au depistat un bărbat  în vârstă de 32 de ani, din mun.Bucureşti în timp ce conducea un autoturism pe str.Dunării din mun. Alexandria, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest indicând o valoare de  0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a  fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o imbibaţie alcoolică peste limita legală”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

La data de 24.02.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă  de 45 ani din  Mun. Turnu Măgurele, jud. Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe str. Chimiei din mun. Turnu Măgurele. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a înregistrat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, urmând a se propune soluţie prin Parchet.