La haită, ca milițienii! Zeci de polițiști „s-au făcut de rahat”, crezând că au prins un traficant de droguri, chiar în centrul Alexandrei

Bănuit că ar face afaceri cu droguri de mare risc, un conducăror auto a fost oprit și blocat de mai multe echipaje de poliție pe strada Dunării, din municipiul Alexandria.

După îndelungi conversații și observând că „au încurcat borcanele”, tânărul, însoțit de alte două persoane, a fost lasat să plece. În schimb, pentru a nu se face „de tot rahatul „, milițienii s-au năpustit asupra unui cetățean care „a avut tupeul” să surprindă acțiunea.

L-au legitimat, l-au întors pe toate fețele, iar un domn comisar, așa cum l-au numit colegii săi, i-a replicat omului că nu are dreptul să facă o fotografie, pe domeniul public, deoarece este o acțiune secretă a poliției Teleorman.

Ba, mai mult, presupușii infractori le-au dat cu ‘tifla în nas” agenților, adică s-au cărat printre cele cinci mașini ale poliției amplasate strategic. Cu alte cuvinte, i-au lăsăt pe oamenii legii cu gura căscată, ca pe niște fraieri. După câteva momente de anarhie, baiețașii îmbrăcați în polițiști au plecat așa cum au venit….și mai proști, și mai săraci, vorba lui Brâncuși.