Jandarmeria Teleorman: Măsuri sporite la meciul de baschet CSBT Alexandria şi ACS Sepsi SIC Sf.Gheorghe sau de Bobotează

Sâmbătă, 06 ianuarie a.c., efective din cadrul Jandarmeriei Teleorman vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la  manifestările ce se vor desfăşura cu ocazia Bobotezei, în oraşul Zimnicea.

Activităţile se vor desfăşura începând cu ora 09.30, pe strada Mihai Viteazu şi Ştefan cel Mare, iar în jurul orei 12.00, în portul oraşului, va avea loc aruncarea crucii în apele Dunării.

În vederea evitării oricăror incidente, jandarmii teleormăneni recomandă participanţilor să adopte un comportament civilizat, să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmerie dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

În dispozitivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman se vor afla şi lucrători de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Poliţia Locală, I.S.U. şi Serviciul de Ambulanţă.

Tot sâmbătă, la Sala Sporturilor din municipiul Alexandria, începând cu ora 18.00, jandarmii teleormăneni vor asigura şi măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul meciului de baschet feminin dintre B.C. Teleorman Alexandria şi A.C.S. Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cu acest prilej, reamintim că spectatorii nu au voie să introducă în arena sportivă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.