ISU TELEORMAN VA AVEA O ECHIPĂ DE SCAFANDRI. SUBOFIŢERII OLTEANU MIHAI ŞI PRĂJITU DRAGOȘ LIVIAN AU ÎNCEPUT STAGIUL DE PREGĂTIRE

În această perioadă, plt. maj. Olteanu Mihai și plt. maj. Prăjitu Dragoș Livian, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, participă la cursul de inițiere al scafandrilor organizat la Centrul de Pregătire din Constanța.
Aceștia, alături de alți colegi din țară de la inspectoratele județene pentru situații de urgență Brașov, Constanța, Arad, Satu Mare, Mureș, Harghita, București, Mehedinți, Olt, Baia Mare și Călărași, s-au pregătit timp de opt săptămâni atât din punct de vedere teoretic, cât și practic pentru a putea desfășura operațiuni de căutare-savlare în mediul acvatic.
Reamintim că necesitatea înființări acestui echipaj a rezultat din faptul că în zona de competență a unității noastre se regăsesc mai multe râuri interioare și fluviul Dunărea, unde există posibilitatea producerii unor situații de urgență care pot pune în pericol viața și bunurile materiale ale cetățenilor, fiind astfel nevoie de asigurarea unei intervenții operative care să conducă la salvarea lor.