INEDIT! Un tânăr din Bragadiru „şi-a parcat” Trabantul, în podul casei!

11628
0
Share:

Genială idee pentru un tânăr afacerist din comuna Bragadiru de a-şi face reclamă la noul service auto pe care intenţionează să-l deschidă în localitate. Adrian Marius Bazavan, nepotul marelui compozitor Gheorghe Bazavan, are 28 de ani şi este proprietarul unui magazin de piese auto şi a unei spălătorii. Tânăr cu iniţiativă, modest din cale-afară, Adi, aşa cum îi spun localnicii, vrea altceva! Ceva ieşit din comun, care să atragă privirile şi să stârnească curiozitatea şi amuzamentul trecătorilor. Şi a reuşit prin parcarea unui Trabant taman în podul casei.

Ideea, spune Adrian Bazavan, „a furat-o” de prim părţile Neamţului, fiind într-un mic concediu, alături de viitoarea soţie. Nu a stat pe gânduri, iar imediat cum a ajuns la Bragadiru a început să caute un Traban. Nu i-a fost uşor. Mai nimeni nu vrea să vândă „bătrâna” maşină, deşi preţul oferit a fost destul de mare. Într-un final, a găsit la Zimnicea. Acum, autoturismul ‘zace” la nivelul superior al viitorului service auto, ancorat ca la carte. Se bucură de toată atenţia proprietarului. Este obiectul la care nu ar renunţa vreodată. Este curăţat, spălat şi îngrijit iar noaptea este luminat, mai ceva ca statuia unei vedete.

„Va fi mascota noastră”, declară Adi, fascinat de ceea ce a ieşit din mâinile sale.

Nu doar spiritul de antreprenor îl caracterizează. Adrian Bazavan cochetează şi cu politica. Este ales local, membru al PSD. Spune că a intrat în formaţiunea politică l-a rugăminţile cuiva.

Întrebat despre viitorul său în politică, tânărul este sincer şi afirmă răspicat că nu se vede un om politic. În schimb, va cauta oportunităţi de a-şi creşte afacerea şi va fi mereu „pe drumuri” pentru identificarea ‘a ceea ce nu au văzut teleormăneni şi, implicit, bragadirenii”.

 

Share: