Începând de astăzi, examenele pentru obținerea permisului de conducere, suspendate 30 de zile

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17.03.2020, se suspendă activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, proba teoretică şi proba practică, la nivel naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei actuale, se arată într-un comunicat de presă.

Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util, de către serviciile publice comunitare, prin site-ul DRPCIV, site-urile Instituţiei Prefectului şi cu sprijinul mass-mediei centrale şi locale.

Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare şi/sau de încetare a situaţiei de urgenţă, la nivel naţional.

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee şi dezinfectarea zonelor/spaţiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00.