În atenție persoanelor care solicită expertiza sau revizuirea medicală! Noi modificări în programul de lucru

Începând cu data de 01.05.2019,  persoanele care sunt programate pentru revizuirea medicală la Cabinetul de Expertiză Medicală Videle se vor prezenta la Compartimentul de Expertiză Medicală Alexandria, din str. Mihăiță Filipescu nr. 32 (Policlinica Alexandria), etaj 2 ( programul de lucru: luni – vineri, orele 8.30 – 15.00)

Persoanele din zona arondata Cabinetului de Expertiza Videle care doresc expertizarea ( pentru prima dată) se vor adresa la Cabinetul de Expertiză Videleîin vederea programării la o dată ulterioară. Programarea în vederea expertizării se va face la Compartimentul de Expertiză Alexandria la o data ulterioara. Pentru urgente persoanele se vor adresa direct Cabinetului de Expertiza Alexandria.

Persoanele care sunt programate pentru revizuirea medicala la Cabinetul de Expertiza Rosiorii de Vede se vor prezenta, începând cu data de 01.05.2019 numai în zilele de luni și vineri, program : 8.30 – 15.00, la Cabinetul Rosiorii de Vede.

Persoanele care locuiesc in zona arondata Cabinetului de Expertiza Rosiorii de Vede si care solicita expertizarea se vor prezenta pentru programare la Cabinetul de Expertiza Medicala Rosiorii de Vede de luni pana vineri program 8.30 – 15.00.

Persoanele care sunt programate pentru revizuire sau solicita expertizarea din zonele Zimnicea si Turnu Magurele se vor adresa in continuare la Oficiul de Expertiza Medicala din Alexandria, str. Mihaita Filipescu, nr. 32 ( Policlinica Alexandria etaj 2). Program luni -joi orele 8.30 -15.00

Persoanele care sunt programate pentru revizuire sau solicita expertizarea din zona Alexandria se vor adresa in continuare la Cabinetul de Expertiza Medicala din Alexandria, str. Mihaita Filipescu, nr. 32 ( Policlinica Alexandria etaj 2). Program marti- vineri intre orele 8.30 -15.00.

Casa Județeană de Pensii Teleorman