Huiduieli la Sala Polivalentă, în timpul filmului „Moromeții 2”. Sute de spectatori au plecat acasă, nemulțumiți de acustică

Ne-am făcut de râsul țării! Din cauza sonorizării execrabile, sute de spectatori au părăsit Sala Polivalentă din municipiul reședință de județ, în timpul rulării filmului „Moromeții 2”. Promovat cu mare tam-tam,  la Alexandria cel mai așteptat film al anului s-a dovedit a fi un mare fiasco.

Revoltați de acustica Sălii Polivalente, după aproximativ 10 minute oamenii au început să huiduie și să ceară socoteală organizatorilor. Aceștia și-au cerut scuze și au intrerupt filmul, în speranța ca totul se va rezolva. După câteva încercări sterile de modificare a poziției boxelor și niscai setări la calculator, neputința și-a spus din nou cuvântul. Totul a fost în zadar, sunetul fiind asemănător cu fâșâitul filmelor date pe vremuri, la Căminul Cultural din sat. Filmul s-a reluat în huiduielile publicului, iar mai bine de jumătate din cei peste 1.000 de spectatori au părăsit Sala, cerând organizatorilor să le restituie banii dați pe bilet.