GREVA FOAMEI. Fost ofiţer al forţelor navale reclamă CORUPŢIA din Primăria Alexandria

2602
0
Share:

Subţirelu Nelu, fost ofiţer de transmisiuni în cadrul Forţele Navale ale României, a intrat în greva foamei. Omul reclamă abuzurile primăriei Alexandria, în special cele din Centrul de permanenţă pentru oamenii fără adăpost, acolo unde a stat câteva luni.

Totul a pornit, declară omul, atunci când a avut curajul să sesizeze anumite neregului din Centrul de Permanenţă. Imediat, a fost luat la ochi de director şi de alţi angajaţi. Din acel moment a început coşmarul, iar mai marii instituţiei nu s-au lăsat până nu l-au aruncat în stradă. Mai mult, acesta a afirmat că a fost bătut de paznicul Centrului. A obţinut şi un certificat medico legal, care, la concluzii, se arată că “leziunile traumatice ar fi putut fi produse prin lovire cu un corp dur pentru care necesită îngrijiri medicale de 13-15 zile”. Chiar şi aşa, nimeni nu a fost tras la răspundere. A mers în audienţă la primarul Victor Drăguşin, crezând că lucrurile vor intra pe un făgaş normal şi legal. În zadar, însă. Primarul Drăguşin l-a tratat ca pe ultimul om, spunându-i “ Du-te, bă, în stradă”.

De peste două luni doarme prin parcurile din municipiul Alexandria. Noapte de noapte este hărţuit de poliţia locală şi amendat. S-a adresat şi preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman. Fără niciun rezultat.

Acum, Subţirelu Nelu este hotărât să rămână în greva foamei, pe termen nelimitat, până când abuzurile sesizate vor lua sfârşit. În faţa CJ Teleorman, locul în care a ales să protesteze, nimeni nu l-a băgat în seamă. Doar Jandarmeria s-a interesat de soarta lui.

Share: