Gică Sîrbu, un primar care a demonstrat că poate

În doar trei ani de mandat de primar, în 2013 au fost alegeri parțiale, Gică Sîrbu(PNL) a reușit să schimbe o imagine prăfuită a comunei Bujoru. Pentru că domnia sa nu s-a ghidat după „ziua trece, leafa merge”, a vrut să respecte încrederea pe care concetățenii săi i-au acordat-o. Iar efectele acestei decizii se văd, oamenii vin cu încredere la primar să-și spună păsul, mai ales că găsesc mereu o ușă deschisă la dânsul.

Preluând din mers conducerea unei comune cu suficiente probleme, s-a apucat imediat de treabă. Primul obiectiv din proiectul său de primar a fost cel legat de educație, pilon important în dezvoltarea unei societăți, reabilitând și dotând cu cele necesare școala și grădinița. Era nevoie să fie făcut ceva pentru viitorul comunei, mai ales că vorbim de o localitate în care sporul demografic e pe minus. Tot la școală a construit și un teren sintetic de fotbal, sportul fiind o variantă de a atrage tânăra generație într-un mod de viață sănătos.

Siguranța cetățeanului a fost o altă prioritate a primarului Sîrbu, în timpul mandatului său fiind achiziționat un sistem de supraveghere video în comună cu monitorizare în primărie și la postul de Poliție.

Nici partea cultural-spirituală a localității nu a fost neglijată. In acest mandate s-a reabilitat programul GAL Căminul Cultural din localitate, sala de spectacole devenind o mică bijuterie, iar lăcașurile de cult ale bisericilor ortodoxe, adventiste sau cea a creștinilor după evanghelie primind ajutor de întreținere din partea primăriei.

Infrastructura localității este și ea în atenție, în acest mandat pietruindu-se drumurile comunale. Pentru o mai bună și facilă întreținere a drumurilor au fost achiziționate utilaje special dar și o autofreză pentru dezăpezire. De asemenea, s-a indiguit cursul râului Vedea pentru a se îmbunătăți sistemul de protecție împotriva inundațiilor.

Pentru următorul mandat, Gică Sîrbu are în vedere finalizarea unui proiect deja început, amenajarea trotuarelor de pe marginea drumului național 5C, o amenajare piscicolă pe fostul curs al râului Vedea, extinderea cimititului comunal. Mai este depus un proiect pentru introducerea apei curente și a canalizării, așteptându-se aprobarea.

Aceste realizări într-un timp relative scurt îi dau motive primarului Gică Sîrbu să aibă încredere să ceară concetățenilor săi încă un mandate. Cu echipă de consilieri competenți ce doresc să îmbunătățească viața de zi cu zi a celor din Bujoru, primarul Sîrbu reprezintă o certitudine pentru votanții săi, a dovedit că merită să-I fie acordată onoarea de a conduce Primăria Bujoru.

IMG_2773

IMG_2781

IMG-20160504-WA0000

IMG-20160504-WA0016

IMG-20160426-WA0002

IMG-20160504-WA0010

2 Comments

  • iN PRIMUL RAND NU A AVUT SI NICI NU ARE SATUL NOSTRU IMAGINE PRAFUITA, SI NU VAD DE CE SA FIE PRAFUITA IMAGINEA SATULUI NOSTRU ?? SI APROPO DE USA DESCHISA, INTRADEVAR USA ESTE DESCHISA DAR NU PREA DAI DE PRIMAR. TIN SA PRECIZEZ CA SCOALA SI GRADINAITA ERAU LA FEL INAINTE SI DUPA CE A LUAT PRIMAR DOMNU GICA SINGURUL LUCRU CE L A FACUT A FOST UN GARD .SISTEMUL VIDEO ACHIZITIONAT NU ESTE FUNCTIONAL. SE FURA CA IN CODRU IN COMUNA SI NU VEDE NIMENI HOTI …. INTRADEVAR A REABILITAT CAMINUL CULTURAL . REFERITOR LA BISERICA SI CE MAI SCRIE NU AM VAZUT NICI UN AJUTOR SI NICI O MODIFICARE…. CIMITIRUL E LA FEL… SAU PIIETRUIT DRUMURILE DE TE DOARE CAPUL…SAU FACUT DRUMURI PE UNDE LOCUIESC EI SUNT STRAZI PRIN CARE NU AU PUS O ROABA DE NISIP… IAR REFERITOR LA TROTOARE S AU TURNAT 2.5KM DE TROTOAR SI RESTUL A SPUS CA IL TERMINA NUMAI DACA MAI IA PRIMAR… NOI IN COMUNA AVEAM TROTOAR DEJA, L AU STRICAT SI NE AU LASAT CU OCHII IN SOARE IAR AMENAJARE PISCICOLA SAU CE MAI VOR EI NU VAD CU CE NE INCALZESTE PE NOI CA CETATENI?? TOT PE EI CARE FAC GRATARE IN PRIMARIE SI STA SI CHEFUIESTE PRIN PRIMARIE .

  • DIN CELE SPUSE MAI SUS , INTRADEVAR SUNT ADEVARATE, NUMAI CA NU SE PRECIZEAZA SI CAT AU COSTAT IN ACTE SI CAT COSTAU IN REALITATE.. SUNT MAI MULTE DE ZIS DAR ASTEPT SA VAD DACA NU IMI STERGE MODERATORUL COMENTARIUL

Comments are closed.