Gest nobil făcut de un pompier din Alexandria! A găsit un portofel pe stradă și a pornit în căutarea proprietarului

Aseară, în jurul orei 19.00, plt. maj. Adrian Nicolae, comandant echipaj și conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, în timp ce se afla în timpul său liber, a observat la intersecția străzilor Libertății cu Agricultori, din municipiul Alexandria, un portofel pe carosabil.

Acesta a ridicat portofelul și a observat că în interior se afla o suma de bani, actele de identitate ale cetățeanului, cardul de sănătate și mai multe carduri bancare. Fără să stea pe gânduri, pompierul a luat legătura proprietarul obiectului pierdut, prin intermediul personalului din cadrul Primăriei Zimnicea, orașul de domiciliu al acestuia.

În cursul zilei de astăzi, dl. Cristea Costel a reintrat în posesia bunului pierdut, recuperându-și toate documentele și suma de bani care se afla în portofel, spre marea sa bucurie. Acesta a precizat că portofelul l-a pierdut aseară, când a plecat în grabă de la un centru de reparații auto din Alexandria, sesizând acest aspect abia atunci când a ajuns acasă.

Proprietarul a mulțumit colegului nostru și a afirmat că apreciază din suflet gestul pe care acesta l-a făcut!

Pentru profesionalismul manifestat în afara programului de lucru, dând dovadă de spirit civic și responsabilitate față de semeni, colegului nostru îi transmitem cele mai sincere felicitări și îl asigurăm de întreaga noastră prețuire!

ISU Teleorman