FOTBAL / LIGA 3. MECIUL FCM ALEXANDRIA – VIITORUL DOMNEŞTI SE DISPUTĂ LA…BUFTEA

Astăzi se dă startul returului Ligii 3 de fotbal, ediţia 2017-2018, Teleormanul fiind reprezentat la acest nivel de trei echipe. Cum meciurile primei etape din retur, programate pentru sfârşitul săptămânii trecute, s-au amânat din cauza terenurilor impracticabile (ele urmând a se desfăşura pe 28 martie), FCM întâlneşte în etapa cu numărul 15 pe Viitorul Domneşti, “acasă”. Numai că pe stadionul din reşedinţa Teleormanului nu există condiţii pentru o partidă de fotbal. De asemenea, după cum ne-a informat preşedintele clubului alexăndrean, Bogdan Ciobanu, s-a ales varianta Buftea pentru a găzdui această confruntare, în oraşul din Ilfov terenul fiind sintetic. Întâlnirea va avea loc de la ora 13,00.

Potrivit sursei citate, nu sunt prea multe noutăţi la FCM, cea mai importantă fiind, desigur, schimbarea antrenorului principal, conducerea tehnică asigurând-o în prezent  Marius Stoica (anterior la Mioveni), ajutat de Marian Botea şi Ioana Marin. Dacă nu a plecat niciun jucător, singura achiziţie este fundaşul central Adelin David de la Sporting Roşiorii de Vede. Am mai reţinut de la şeful clubului alexăndrean că pregătirile pentru retur s-au făcut în condiţii bune, dorinţa tuturor jucătorilor fiind parcurgerea cu rezultate cât mai bune a părţii a doua a campionatului. „Nu am abandonat lupta pentru primul loc în seria noastră, în care Petrolul Ploieşti pare favorită”, a mai spus Bogdan Ciobanu. Dar iată lotul actual al grupării FCM: Florin Olteanu, Iosif Cristică, Floricel Liviu, Adelin David, Eduard Sârbu, Dragoş Boşotean, Cosmin Ciocoteală, Marius Terci, Ovidiu Gheorghe, Cătălin Desculţu, Marius Mitran, Florin Radu, Cosmin Căpăţână, Adelin Barbălată, Cosmin Călin, Viorel Vîlcică, Silviu Oprescu, Viorel Vârtej, Calofir Tiberiu, Călin Mihai, Costin Constantinescu.

Înaintea returului, în seria a treia a Ligii 3 podiumul clasamentului este alcătuit din Petrolul Ploieşti – 32 puncte, FCM Alexandria – 30 şi Voinţa Turnu Măgurele – 27. Sâmbătă Voinţa Turnu Măgurele joacă acasă cu SC Popeşti Leordeni, partida Petrolul Ploieşti – Sporting Roşiorii de Vede urmând să aibă loc duminică de la ora 14,00 pentru a fi televizată în direct pe postul Digi Sport.

ŞTEFAN STAN