FOTBAL /  “ÎN DERBY-UL DE LA PLOIEŞTI PRESIUNEA VA FI ASUPRA GAZDELOR”, DECLARĂ BOGDAN CIOBANU

458
0
Share:

Preşedintele clubului FCM Alexandria, Bogdan Ciobanu, a făcut pentru “Informaţia de Teleorman” o scurtă prefaţă a derby-ului seriei a III-a din Liga 3 de fotbal, dintre Petrolul Ploieşti şi liderul clasamentului la zi, care este formaţia din reşedinţa judeţului Teleorman.

“Mergem la Ploieşti cu dorinţa de a continua rezultatele bune de până acum, ce dovedesc că în această ediţie de campionat FCM are o echipă omogenă, cu jucători de calitate, inclusiv pe banca de rezerve. Din păcate, vom evolua fără unul dintre fotbaliştii de bază, mijlocaşul Mitran, care a fost eliminat pentru două cartonaşe în etapa trecută, în minutele de prelungire ale confruntării de acasă cu Concordia Chiajna 2. Cred, însă, că antrenorii au soluţii pentru a fi suplinită absenţa lui. Sigur, când se întâlnesc două echipe bune, orice rezultat este posibil. Din partea jucătorilor noştri aştept o determinare deosebită, pe un stadion frumos cu spectatori numeroşi, televizarea în direct fiind un alt motiv de mobilizare totală a energiilor sportive. Cu siguranţă, presiunea va fi asupra gazdelor, într-o dispută pe care nu o consider hotărâtoare pentru podiumul final al unui campionat lung. Deocamdată, iată, în câteva etape, se vor întâlni primele trei echipe, neînvinse, din clasament, aceste confruntări directe putând genera concluzii privind viitorul întrecerilor din seria a III-a, în partea superioară a ierarhiei” .

Reamintim că partida Petrolul Ploieşti – FCM Alexandria va avea loc vineri (13 octombrie) pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, începând cu ora 18,15, DigiSport asigurând transmisia televizată în direct.

ŞTEFAN STAN

Share: