FOTBAL FEMININ / VICTORIE ZDROBITOARE A UNIVERSITĂŢII ALEXANDRIA ÎN FAŢA CSS TÂRGOVIŞTE

Echipa de fotbal feminin Universitatea Alexandria a obţinut duminică o nouă victorie spectaculoasă, acasă, în faţa CSS Târgovişte. Scorul categoric, 7-0 (4-0), ne scuteşte de prea multe comentarii. Practic, gazdele au dominat cu autoritate, oaspetele având un singur şut la poartă, la o lovitură liberă obţinută la finalul primei reprize şi apărată excelent de Andreea Pencea, aflată la al doilea meci în Liga I.

Fără exagerare, la Universitatea totul a funcţionat perfect, începând cu apărarea bine organizată, continuând cu o linie de mijloc neobosită şi terminând cu un atac penetrant, greu de oprit. În aceste condiţii, golurile au venit din combinaţii cu accente tehnice, frumuseţea lor fiind răsplătită generos de puţinii spectatori din tribuna stadionului municipal. Au înscris Ana Maria Vasile 3, Claudia Pană, Flori Chiar, Cristina Tudorache şi Andra Olaru.

Universitatea a început în formula Andreea Pencea – Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Claudia Pană, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Georgiana Gologan, Flori Chiar, Andra Olaru, Ana Maria Vasile, Genoveva Roşie. Pe parcurs au mai intrat Patricia Jderu şi Ştefania Ivan.

Aşadar, în primele două etape din Liga I de fotbal feminin, ediţia 2018-2019, formaţia din reşedinţa judeţului Teleorman a acumulat maximum de puncte (şase) şi un golaveraj impresionant: 11-0. Viitoarea dispută pentru Universitatea este programată pe 7 octombrie la Becicherecu  Mic (Timiş).

 

ŞTEFAN STAN