Fostul deputat Marin Almajanu a spus din nou „DA”, în faţa ofiţerului de stare civilă

Moment important în viaţa fostului deputat Marin Almăjanu. Astăzi, la ora 12.30, la primăria din Alexandria, acesta a spus din nou „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă, alături de aleasa inimii sale, Mirela Ganea, după o relaţie „neoficială” de mai bine de 10 ani. Evenimentul s-a dorit a fi unul discret, lângă cei doi aflându-se doar naşii de cununie, câţiva prieteni, fostul vice preşedinte al CJ, Ilie Bălan, şi Eduard Oprea.

Imediat după cununia civilă, proaspăţii însurăţei au plecat spre un restaurant aflat la marginea oraşului, acolo unde au organizat o petrecere pentru sărbătorirea evenimentului.

Mai trebuie precizat faptul că, în toamna anului trecut, după aproximativ 30 de ani de căsătorie, Marin Almăjanu a divorţat de fosta soţie, împreună având un băiat şi o fată.

  • Aaaa, păi ce-ai făcut, mă, nene, mă?

    „E o situaţie penibilă pentru mine. Oana nu trebuia să intre în lucrurile mele. Vreau să îmi duc ultima perioadă a vieţii mele liniştit. Putea să îmi cumpere ea alte lucruri, deoarece a avut bani. Lucrurile mele sunt şi lucruri bune pe care le port. Îmi pare rău că le-a adus în emisiune”, a marturisit Viorel Lis.

Comments are closed.