Exclusiv! Polițist din Talpa, prins drogat la volan. În mașina acestuia, oamenii legii au găsit cannabis

Un agent de la Postul de Poliție din comuna Talpa, județul Teleorman, a fost prins sub influența unor substanțe psihoactive, la un control de rutină al colegilor de la Poliția Rutieră București.

Potrivit oamenilor legii, sâmbătă, în toiul nopții, lucrătorii din cadrul Secţiei 25 au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în judeţul Teleorman, pe b-dul Timişoara, în care se aflau doi tineri. Cu ocaza controlului corporal sumar, la ocupantul din dreapta a fost găsită cantitatea de 2 grame materie vegetală ambalată în folie de aluminiu.

Conducatorul autoturismului oprit avea un comportament suspect, prezentând suspiciuni că ar fi consumat substanţe interzise, fapt ce i-a determinat pe lucrătorii Secţiei 25 să îl conducă la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, pentru a fi testat cu aparatul pentru depitarea substanţelor psihoactive. Cu ocazia testării, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la INML pentru recoltarea de probe biologice. Totodată, a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin 2, CP, și s-a reţinut permisul de conducere.

În urma verificărilor s-a constatat că șoferul este poliţist cu gradul de agent, încadrat din sursă externă în anul 2016, şi îşi desfăşoară activitatea la Postul de Poliţie din localitatea Talpa.