Eugen Pîrvulescu, copreședinte PNL Teleorman: Liviu Dragnea a învățat de la Victor Ponta lecția disprețului față de români

Cu fiecare ieșire publică a liderilor săi, PSD demonstrează că nu a înțeles cum funcționează democrația și nici că dreptul la vot este unul fundamental care trebuie respectat chiar și atunci când nu le convine.

La fiecare alegeri electorale, PSD-ul pare să uite că trăim într-o țară democratică, iar disprețul pe care îl afișează față de cetățeni și drepturile acestora atinge de fiecare dată noi dimensiuni.

La alegerile prezidențiale din 2014, social democrații au suprimat dreptul de vot al diasporei.Victor Ponta și echipa lui de atunci au profitat de toate instrumentele pe care le-au avut și au reușit să încalce dreptul fundamental a mii de români.

La scurt timp de la dezastrul alegerilor din diaspora vedem că Liviu Dragnea a învățat de la Victor Ponta lecția disprețului față de români.

Chiar mai mult decât atât, noul președinte PSD pare că îl întrece în ceea ce privește ticăloșiile politice pe fostul lider social democrat.Liviu Dragnea vrea ca la alegerile locale de anul acesta să manipuleze voința electorală a cetățenilor prin organizarea alegerilor locale într-un singur tur de scrutin.

Proporțiile dorinței PSD-ului de a îngrădi drepturile democratice ale cetățenilor sunt greu de imaginat. Boicotarea alegerilor nu reprezintă doar un abuz electoral, dar și un șantaj la adresa actualului Guvern, șantaj menit să împiedice înfăptuirea voinței cetățenilor: alegeri locale în două tururi de scrutin.

Eugen Pîrvulescu,
Copreședinte PNL Teleorman