Emil Mărcuşanu, candidatul PSD pentru primăria Olteni, la alegerile parţiale din iunie

“Biroul Permanent Judeţean al PSD Teleorman s-a întrunit azi, 5 mai 2017, pentru a discuta propunerea organizaţiei locale pentru alegerile parţiale ce vor avea loc în comuna Olteni, în data de 11 iunie 2017. Biroul Permanent al PSD Teleorman a hotărât că, pentru funcţia de primar al comunei Olteni, din partea PSD să candideze Emil Mărcuşanu”, se arată într-un comunicat de presă.

Contactat telefonic, Emil Mărcuşanu a ţinut să mulţumească conducerii formaţiunii politice pentru încrederea acordată şi este absolut convins că va obţine un nou mandat, pentru a cincea oară consecutiv.

Emil Mărcuşanu a devenit primar al comunei Olteni, în anul 2004, după ce înainte a fost viceprimar. A fost reales în funcţie în anii 2008,2012 şi 2016, şi a intrat în istorie ca fiind competitorul care a luat peste 100% din voturi. De fiecare dată, a candidat din partea PSD, cu excepţia lui 2016, atunci când a decis să intre în bătălia electorală din postura de independent, fiind sprijinit de social democraţii din judeţ. Anul trecut, la numai două luni după câştigarea primăriei, Mărcuşanu a fost demis din funcţie prin ordin al prefectului Dan Carmen Daniela, actualul ministru de interne.