Elevul din Poroschia, acuzat de agresarea unei profesoare, a scăpat de arest. Magistraţii l-au pus sub control judiciar

După cinci zile de arest preventiv, Paun Alin Valentin, elev în clasa a VIII-a, la Şcoala Gimnazială din Poroschia, este liber şi poate frecventa orele de curs. Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au anulat mandatul de arest preventiv dat de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Alexandria şi au dispus punerea în libertate a elevului de 16 ani.

Citeste si http://www.infotr.ro/paun-alin-valentin-elevul-de-la-scoala-din-poroschia-acuzat-de-agresarea-unei-profesoare-retinut-pentru-24-de-ore/

„Admite contestaţia formulată de contestatorul inculpat Păun Alin Valentin împotriva încheierii nr. 1195 din 07 decembrie 2017, pronunţată în camera de consiliu de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alexandria pe care o desfiinţează şi rejudecând: Respinge ca neîntemeiată propunerea de luare a măsurii arestării preventive privind pe inculpatul Păun Alin Valentin, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria. Dispune luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 12.12.2017 până la data de 09.02.2018”, se arată în soluţia instanţei.

Totodată, magistraţii au impus inculpatului Păun Alin Valentin respectarea unor măsuri, cum ar fi să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată judecătorul de drepturi şi libertăţi sau organul judiciar în faţa se află cauza, cu privire la schimbarea locuinţei şi să se prezinte la IPJ Teleorman, Serviciul Investigaţii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare sau la organul de poliţie desemnat, conform programului de supraveghere întocmit sau ori de câte ori este chemat.

Pe toată durata controlului judiciar, tânărul nu are voie să depăşească limita teritorială a judeţului Teleorman, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar pe rolul căruia se află cauza, să nu intre în localuri în care se consumă băuturi alcoolice şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

Decizia Tribunalului Teleorman este definitivă.

  • Din scoala se invata sfidarea si nerusinarea in tara asta! Mesajul este ca puberii sunt invitati sa-si bulaneasca profele……. Cred ca asa s-a dezvoltat umorul romanesc absurd! Am putea patenta NESIMTIREA ca brand de tara!

Comments are closed.