Echipa PNL Teleorman, mai puternică de la o zi la alta. Adrian Ghene, broker imobiliar de succes, candidatul liberalilor la primăria Nanov

Oamenii de calitate, buni profesioniști și cu rezultate de excepție în domeniile în care au activat, vin către Partidul Național Liberal. Apelul președintelui PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, prin care anunța că ușile formațiunii politice sunt deschise, a dat roade. La sfârşitul săptămânii trecute, în deja tradiționalele întâlniri cu membrii partidului, un tânăr de 39 de ani, neangrenat politic până acum, și-a exprimat dorința de a candida la primăria Nanov, pe listele PNL.

Adrian Ghene este căsătorit și are un copil. Cu o vastă activitate în domeniul imobiliar, acesta vrea să schimbe fața comunei Nanov, să aducă investitori și investiții într-o localitate aflată la doi pași de municipiul Alexandria.

Are sprijinul a zeci de cetățeni din Nanov, mulți dintre ei tineri, pe care i-a avut alături la întâlnirea cu conducerea PNL Teleorman. Nu a mai făcut politică. Nici nu avea de gând să facă. Însă, în dorința de a dezvolta comunitatea, a simțit că este momentul să se alăture unei echipe tinere și ambițioasă, cum este cea din Nanov, în speranța implementării unor proiecte care să ducă la dezvoltarea comunității.

“Ne dorim să câștigăm cât mai multe localități la alegerile de anul viitor, inclusiv Consiliul Județean. Sunt onorat de decizia lui Adi de se alătura echipei și de a porni la o bătălie ce nu va fi ușoară. Indiferent de localitate, membrii organizaţiei au libertate totală în a-și alege candidații. Voi, cei din Nanov, și toți ceilalți, aveți tot sprijinul meu. În mine veți găsi un partener și un prieten de încredere”, a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu.