Dumitru Goldbach, preşedintele PRO România-Teleorman: “Încercăm să creştem încet, dar sănătos!”

Început de an promiţător pentru PRO România- filiala Teleorman. Mai mulţi tineri, care până acum nu au fost înregimentaţi politic, şi foşti membri PNL, ALDE sau UNPR au decis să se înscrie în partidul condus de Victor Ponta.

“Dacă din alte partide pleacă oamenii, la noi, în PRO România-Teleorman, vin din ce în ce mai mulţi. Încercăm să creştem încet, dar sănătos. Nu ne umflăm muşchii, nu ne umflăm în pene! Am considerat că este cazul să intrăm în linie dreaptă şi să arătăm cu ce oameni vom defila la alegerile din acest an. Avem o echipă tânără şi dinamică, cu membri ce au performat în domeniile lor de activitate”, a declarat Dumitru Goldbach, preşedintele formaţiunii politice din judeţul Teleorman, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul partidului.

În cadrul evenimentului, liderul judeţean i-a prezentat pe câţiva dintre cei care au aderat la principiile şi valorile formaţiunii politice, afirmând că numărul noilor colegi este cu mult mai mare, dar, din cauza activităţilor zilnice nu au putut veni.

Acesta a mai precizat că, la nivel central, s-a stabilit ca în fiecare organizaţie locală să fie organizate alegeri iar, ulterior, va avea loc Conferinţa Judeţeană, în cadrul căreia care se va alege noua structură de conducere.

“În Teleorman, am început deja constituirea unor organizaţii, la Frumoasa şi Salcia. Urmează comuna Piatra şi Zimnicea. Vom organiza alegeri şi în municipiul reşedinţă de judeţ şi în celelalte oraşe din Teleorman. Practic, în maxim două săptămâni vom avea sedii în toate oraşele“

Referitor la alegerile locale, preşedintele Goldbach a precizat că PRO România va avea candidaţi la toate primăriile din judeţ, iar pe listă se vor găsi oameni ce au notorietate în localităţile în care vor candida şi care se bucură de respect din partea comunităţii din care fac parte.