Doi bătrâni de 80 de ani au fost bătuţi şi jefuiţi. Tâlharii, arestaţi pentru 30 de zile

Polițiștii din Roșiorii de Vede au probat activitatea infracțională a doi bărbați în vârstă de  34 și 35 de ani, din comuna Plopii Slăvitești, respectiv comuna Crângeni, județul Teleorman, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Victimele infracțiunii sunt o femeie și un bărbat, din satul Balta Sărată, județul Teleorman.

Cercetările au fost demarate de polițiști urmare a sesizării primite în ziua de 30 decembrie 2017, din partea uneia dintre părțile vătămate, respectiv bărbatul în vârstă de 82 de ani. Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 29/30 decembrie 2017 decembrie, cei doi bărbați au pătruns în imobilul familiei, i-au lovit și le-au cerut bani.

În ziua de 13 ianuarie 2018, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile celor doi bărbați. Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede pentru a dispune în cauză.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor două persoane.