Distribuția de gaze a fost reluată, la Videle. Opt pacienți au fost transferați și 11 copii au primit tratamentul acasă

O defecțiune la rețeaua de distribuție a gazului a lăsat fără căldură Spitalul din orașul Videle și un azil de bătrâni din localitate. Imediat după miezul nopții, și după mai bine de 10 ore de intervenții, situația a revenit la normal, iar alimentarea cu gaze a fost reluată. Până atunci, opt pacienți au fost transferați la alte unități spitalicești din județ, iar în cazul a 11 copii din Videle, medicii au decis externarea, primind tratament la domiciliu. Conform declarației medicilor, în niciun moment nu a fost pusă în pericol sănătatea bolnavilor.

La centrul pentru persoane cu dizabilităţi din Videle, s-a decis ca încălzirea să se facă cu mijloace de alimentare cu energie electrică. În toată această perioadă, la fața locului au fost prezenți angajați ai operatorului ce furnizează energie electrică, dar și personalul de specialitate din cadrul Centrului.

Conform unei informări a ISU Teleorman, după miezul nopții, forțele și mijloacele de intervenție au fost retrase în unități.

Reamintim că cele două unități au rămas fără căldură, cel mai probabil din cauza unui dop de gheață, format pe țeava de alimentare.