Distracție „la maxim”, de „Ziua comunei Bragadiru”. Printre invitați, Nicu Paleru și Olguța Berbec

Duminică, 20 mai, pe stadionul din localitate se va desfășura ce-a de-a II a ediție a „Zilei comunei Bragadiru”. Evenimentul va debuta la ora 13.50, cu mesajul primarului Cristian Chisac, după care se va da startul distracției. Pe scenă vor urca cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Printre ei, Nicu Paleru și Olguța Berbec. Pe lângă aceștia, vor cânta și încânta publicul Verginica Neagu, Mădălina Ghigeanu, Formația Universal- Tudorel Dobre, Anunța Arghiroi și Ionuț Popa- „Marocanu”. Din „arsenalul”  petrecerii nu va lipsi focul de artificii, efectele pirotehnice urmând a lumina cerul după ora 21.00.

Primarul Cristian Chisac, „părintele” acestei manifestări, invită la muzică, joc și voie bună pe toți cetățenii din Bragadiru și comunele limitrofe. Și nu numai. Așa cum a declarat edilul șef, porțile sunt deschise pentru oricine dorește să petreacă momente de neuitat.

Anul trecut, la prima ediție a Zilei comunei Bragadiru, primarul Chisac declara: „vreau să vă promit că, atât timp cât voi fi primar, această sărbatoare se va desfăşura an de an. Şi vă mai promit ceva. În fiecare an, sărbătoare va fi mult mai frumoasă, mai bine organizată, mai intresantă”.