Deputat Ică Calotă, apel la unitate! Coagularea forţelor politice de dreapta, din Teleorman, singura şansă de a câştiga alegerile

În data de 24 ianuarie, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, după participarea la ceremoniiile oficiale și depunerea coroanei de flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Alexandria, președintele și deputatul filialei ALDE Teleorman, Calotă Florică Ică a convocat Biroul Politic Județean Teleorman, în cadrul căruia a propus membrilor acestui birou  și lansează colegilor din spectrul de dreapta politic județean ,,chemarea la unitate”.

Obiectivul acestei propuneri este acela de a coagula la nivel județean toate forțele politice locale de dreapta, având ca scop câștigarea următoarelor competiții electorale.

Mott-ul de care a fost motivat domnul deputat și președinte al filialei ALDE Teleorman Calotă Florică Ică, astăzi în zi de sărbătoare națională a fost ,,unirea face puterea”. Pe cale de consecință, deputatul ALDE lansează chemarea la unitate a forțelor politice de dreapta din Teleorman.

Președinte ALDE Teleorman,

Deputat Calotă Florică Ică